Fresh Perlona Pure odorizant pentru tesături.

40,00 lei
cu TVA

Cod produs: DOMUS71091470

Cantitate

“Fresh Perlona Pure” , odorizant cu un parfum intens de lungă durată cu ingrediente active speciale pentru țesături.

Fresh Perlona Pure, are o aromă încântătoare precum roua proaspătă a dimineții care iți conferă o stare de prospețime și buna dispoziție, de-a lungul întregii zile. Această aromă stimulează receptorii responsabili cu relaxarea. 

Încântă-ți simțurile și lasă-te sedus de fascinantul parfumant, care iți oferă o senzație incredibilă de prospețime. Are dublă acțiune, elimină orice fel de miros nedorit și creează o atmosferă plăcuta.

Folosit în garderobă, dulapuri, valize, genți, elimină mirosurile neplăcute, exercită o acțiune protectoare importantă pentru articolele de îmbrăcăminte, încălțăminte, draperii, perdele, covoare, tapițerii etc. 

Totodată protejează prin conținutul agenților de igienizare, împiedică mirosurile neplăcute, întreține țesăturile și le pastreasa departe de atacul agenților externi, mucegaiuri, bacterii, molii. 

Mod de utilizare: Agitați bine înainte de utilizare și pulverizați la o distanță de 20-25 cm

*Nu lasă pete sau reziduri pe haine.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Avertizări:

A nu se lasă la îndemăna copiilor.

A nu se utiliza în medii în care sunt prezente femeile gravide, bebelușii și persoanele cu boli ale sistemului respirator.

A se păstra departe de alimente.

Nu inhalați direct, evitați contactul cu corpul.

DOMUS71091470

16 produse similare care ar putea prezenta interes.

Te invitam sa vizualizezi gama noastra diversificata de produse
chat Comentarii (0)