INFORMATII PRELIMINARE

Multumim pentru interesul fata de site-ul si/sau produsele noastre.

Va rugam sa cititi acest document cu atentie. Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu Termenii si Conditiile descrise mai jos. Acest document reprezinta o conventie legala. Un contract între dumneavoastra si noi. Va rugam sa cititi si Politica noastra de confidentialitate si Politica privind utilizarea modulelor cookie, înainte de a naviga pe site sau a plasa o comanda. Daca  nu sunteti de acord cu acesti Termeni sau cu Politicile indicate mai sus, va rugam sa nu utilizati site-ul.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricând si fara notificare prealabila acesti Termeni. Comenzii dumneavoastra i se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul plasarii comenzii. Accesând site-ul nostru veti gasi cea mai recenta versiune a Termenilor.

Nu putem garanta faptul ca orice produse care au fost incluse la un moment dat pe site vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervam dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

Daca aveti întrebari sau neclaritati, ne puteti contacta cu încredere accesând link-ul contact si o sa va raspundem în cel mai scurt timp.

 

CINE SUNTEM

Site-ul www.domushome.ro  se afla în proprietatea Societatii SC Domus Homeware Textiles SRL,  cu sediul în Bucuresti, str. Ofrandei, nr.15, Bucuresti, înregistrata la Registrul Comertului sub nr.  J40/17552/2004, cod fiscal 16896714, telefon 0726236944, e-mail office@domushome.ro

Suntem o companie care comercializeaza lenjerii de pat premium si alte produse pentru confortul si design-ul casei tale, având o calitate superioara. Produsele sunt atent analizate si alese, pentru a oferi, clientilor nostri, o gama variata de produse si preturi competitive. Dorim sa venim in intampinarea dorintelor si necesitatilor voastre in materie de lenjerii de pat, cuverturi, paturi, covorase baie, prosoape si halate si nu in ultimul rand cu odorizante de camera.

ELIGIBILITATE

Pentru a putea plasa în mod legal o comanda pe site-ul nostru  sau pentru a va crea un cont trebuie

(1) sa aveti peste 18 si/sau capacitate deplina de exercitiu,

 (2) sa fiti de acord cu Termenii si (3) sa ne furnizati informatii de contact reale, complete si actualizate.

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizati vor fi prelucrate respectând legislatia nationala si europeana privind protectia datelor cu caracter personal. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate

 

REGULI PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI 

Promiteti sa respectati urmatoarele reguli:

  • Veti folosi acest site exclusiv pentru efectuarea comenzilor legitime sau pentru informare;
  • Nu veti efectua nicio comanda falsa sau frauduloasa, în caz contrar ne rezervam dreptul de a anula comanda si informa autoritatile competente;
  • Veti furniza informatii reale, complete si actualizate;
  • Veti respecta drepturile de proprietate intelectuala cu privire la orice element regasit pe acest site.
  • Nu veti desfasura niciun fel de actiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru.

Ne rezervam dreptul de a bloca accesul oricarui utilizator care încalca regulile de mai sus si de a ne adresa autoritatilor competente  pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.  

PRETUL PRODUSELOR SI TAXELE DE LIVRARE

Preturile afisate includ taxa pe valoarea adaugata, dar nu includ si taxa de livrare. Costul fiecarei metode de livrare va fi indicat în timpul plasarii comenzii. Taxa standard de livrare este de 19 lei . La cumparaturi de minim 300 lei transportul este gratuit. Prin curier rapid, coletul va ajunge acasa la dumneavoastra in maxim 2-3 zile lucratoare de la validarea comenzii. Acest lucru esta valabil pt. comenzile primite pana in ora 17.00. 

PLASAREA COMENZII SI ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Exista trei optiuni pentru plasarea comenzii:

1.      Comanda online

Dupa ce ati ales produsul pe care doriti sa îl comandati si ati apasat butonul „Adauga în cos” , produsul va fi transferat automat în cosul de cumparaturi. Dupa ce ati introdus în cosul de cumparaturi toate produsele pe care doriti sa le cumparati, veti putea plasa comanda prin parcurgerea paginii de comanda. În pagina de comanda veti furniza urmatoarele informatii:

- Datele comenzii: numele, prenumele, adresa completa, adresa email si numar de telefon.

-  Metoda de plata (în numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar în avans sau plata cu cardul online)

2.    Comanda prin telefon la numarul  0726.236.944.

3.    Comanda prin e-mail la adresa contact@domushome.ro, situatie în care va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii:

-   datele comenzii: numele si prenumele si adresa completa si numarul de telefon

-  produsele dorite: denumirea acestora, codul sau link-urile aferente catre produse.

Nu exista o comanda minima pentru livrare.

În situatia în care comanda este realizata online sau prin e-mail, si daca ne-ati furnizat o adresa de e-mail valabila, veti primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un motiv anume, nu va putem procesa comanda, va anuntam în cel mai scurt timp. În cazul în care nu putem sa procesam comanda, dar plata s-a realizat deja, vom proceda la rambursarea sumei.

Orice date existente pe site si/sau pe orice alte canale de comunicare nu constituie o oferta de vânzare, ci o invitatie la oferta (invitatio ad offerendum). Contractul între noi se va încheia în momentul în care comanda este acceptata în mod expres de noi. Pâna la acceptarea expresa a comenzii, nu va exista niciun contract între noi si dumneavoatra. Daca nu acceptam oferta, dar plata s-a realizat deja, suma va fi rambursata integral. 

Dreptul de proprietate asupra produselor se va transfera catre dumneavoastra numai dupa ce ati realizat plata tuturor sumelor datorate pentru produse, inclusiv a costurilor de livrare.

PLATA

Plata produselor comandate se poate face astfel: în sistem ramburs cu numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar în avans sau plata cu cardul online.

  1. Plata produselor in sistem ramburs, adica in momentul primirii coletului de la agentul firmei de curierat.

Plata in numerar (ramburs) se va face la livrarea comenzii, în lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea. In colet se afla marfa comandata de dumneavoastra insotita de factura. La achitare trebuie sa primiti o CHITANTA de la firma de curierat ca dovada a platii. Datorita faptului ca folosim acest sistem ramburs, societatea noastra SC Domus Homeware Textiles SRL nu poate emite CHITANTA pe numele Dvs., astfel curierul trebuie sa va inmaneze o CHITANTA pe care trebuie sa fie specificat in mod citet "INCASAT PENTRU SC Domus Homeware Textiles SRL " suma incasata si data la care s-a achitat rambursul.

      2. Plata cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati online:  MobilPay 

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul procesatorului de plati MobilPay , iar noi nu vom stoca niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastra.

Sunt acceptate toate cardurile de tip Visa si MasterCard, iar procesatorul de carduri asigura sisteme antifrauda performante, cu verificare automata si manuala si Procesare 3D Secure. 

 Prin plata comenzii online cu cardul poti cumpara produsele comercializate de noi cu plata în rate fara dobânda (maxim 6 rate).
Platforma MOBILPAY include parteneriate cu banci precum: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, BRD si Alpha Bank, care permit folosirea cardurilor de credit emise de aceste banci pentru plata în rate a produselor comercializate pe magazinul online www.domushome.ro. Plata cu cardul in rate se poate face DOAR DACA alegeti ca metoda de plata - Online prin MobilPay. Veti fi redirectionati catre pagina procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele de pe card. 

Dupa ce ati introdus datele cardului, sistemul detecteaza automat daca cardul dvs. este compatibil cu sistemul de rate si vi se va afisa campul pentru selectarea numarului de rate (3 - 6 rate).

Dupa ce introduceti toate datele cardului efectuati plata si comanda este plasata. 

    3. Plata prin transfer bancar 

Plata prin ordin de plata se face în baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre noi.  

Dovada platii trebuie trimisa catre SC Domus Homeware Textiles SRL la adresa de e-mail contact@domushome.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul  SC Domus Homeware Textiles SRL indicat pe comanda.

LIVRAREA

Livram exclusiv catre clienti persoane fizice, persoane juridice, PFA, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiate numai la adrese de pe teritoriul României. Cu ocazia livrarii, este obligatoriu ca o persoana majora sa semneze pentru toate produsele expediate.

Livrarea se face intre orele 9.00-17.00. Daca in acest interval nu sunteti acasa, va rugam sa specificati o alta adresa de contact pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate.

In cazul in care refuzati primirea coletului, acesta se va retrimite doar daca veti suporta taxele de transport si de retur ale coletului! Daca nu se achita aceste taxe nu veti mai putea efectua o noua comanda pe site-ul nostru.

În zilele de duminica nu se fac livrari. Retineti faptul ca, în anumite situatii, mai ales în perioada sarbatorilor, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente noua. Întârzierea livrarii nu se va datora actiunilor sau inactiunilor noastre, ci unui eveniment exterior noua, situatie în care sunteti de acord sa nu solicitati atragerea, în nicio circumstanta, a raspunderii noastre.  

Taxa de livrare este de 19 lei/ colet. La cumparaturi de minim 300 lei transportul este gratuit. Prin curier rapid, coletul va ajunge acasa la dumneavoastra in maxim 2-3 zile lucratoare de la validarea comenzii. Acest lucru esta valabil pt. comenzile primite pana in ora 17.00.

Odata comanda încredintata firmei de curierat, riscul transportului este suportat de cumparator.

GARANTIA PRODUSELOR

SC Domus Homeware Textiles SRL respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de la SC Domus Homeware Textiles SRL. Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, astfel cum aceasta a transpus Directiva 1999/44/CE privind vanzarea de bunuri de consum si garantiile conexe sau daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie se aplica termenul mai lung. Raspunderea SC Domus Homeware Textiles , conform prevederilor art. 9-14 din Legea 449/2003, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului, pentru produsele cu o durata medie de utilizare de cel putin 2 ani. Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme sau repararea acestora pentru care Clientul notifica comerciantul in scris in termenul legal.

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

Nu vom fi trasi la raspundere pentru niciun fel de întârzieri sau nereusite în îndeplinirea serviciilor noastre, daca intervine un caz de forta majora sau un caz fortuit. Forta majora include, dar nu se limiteaza la, schimbari în legi sau reglementari, embargouri, razboaie, acte teroriste, revolte, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundatii, greve, conditii meteorologice si acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet.

 

PROPRIETATE INTELECTUALA

Întregul continut al site-ului este proprietatea intelectuala a Societatii SC Domus Homeware Textiles SRL. Site-ul va fi folosit de catre utilizatori doar pentru informare sau plasare de comenzi.

Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descarca, modifica partial sau integral site-ul,  reproduce partial sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul în orice alta maniera contrara intereselor Societatii, indiferent daca exista sau nu un scop comercial.

Orice continut (incluzând, dar fara a se limita la baze de date, elemente de grafica, marci, continut juridic) sunt sunt proprietatea intelectuala a Societatii. Întregul site este protejat de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, iar pentru orice încalcare a proprietatii intelectuale, ne rezervam dreptul de a sesiza instantele de judecata competente pentru recuperarea integrala a prejudiciului, precum si de a depune o plângere penala la organele judiciare pentru tragerea la raspundere penala a faptuitorului. Eventualele incalcari ale dreptului de autor pot fi raportate la adresa de email contact@domushome.ro.

ACEST ACORD

Acesti Termeni constituie acordul integral dintre dumneavoastra si noi în ceea ce priveste obiectul oricarui Contract si înlocuieste orice alt acord, orice alta întelegere anteriora verbala sau scrisa dintre dumneavoastra si noi.

Contractul încheiat între noi si dumneavoastra are un caracter obligatoriu. Nu puteti transfera, cesiona, greva sau înstraina în niciun alt mod acest Contract sau oricare dintre drepturile sau obligatiile dumneavoastra care decurg din acesta, fara acordul nostrum prealabil si scris. Noi putem transfera, cesiona, greva, subcontracta sau înstraina în orice alt mod un Contract sau oricare dintre drepturile sau obligatiile noastre care decurg din acesta.

 

LEGISLATIA APLICABILA

Prezentului acord, precum si oricarei utilizari a site-ului i se va aplica legea româna. Orice litigiu între noi va fi supus spre solutionare instantelor române.

 

DREPTUL DE RETRAGERE

Potrivit OUG 34/2014, daca sunteti consumator (persoana fizica) aveti dreptul de va retrage din contract, fara vreun motiv anume,  în termen de 14 zile din ziua în care dumneavoastra sau o terta parte mandatata de dumneavoastra, alta decât transportatorul, a intrat în posesia fizica a produselor.

Pentru exercitarea dreptului de retragere ne puteti transmite optiunea dumneavoastra prin email la adresa contact@domushome.ro

Veti returna produsele si veti primi banii înapoi, însa costurile cu transportul vor fi suportate de dumneavoastra.  Banii vor fi returnati în maxim 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia de retragere.  Ne veti furniza un cont bancar pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, înlocuirea sau schimbul produselor.

Daca produsele se vor returna integral costul transportului initial nu va fi returnat.  În cazul unei retunari, ramâneti responsabili pentru orice degradare sau diminuare a valorii produselor.

Atentie! Singura modalitate acceptata pt returnare este prin curier! Nu acceptam retururi prin Posta Romana.

Procesam gratuit formalitatile de retur taxele de curier vor fi retinute din contravaloarea sumei care urmeaza sa va fie returnata.

DATELE SOCIETATII

Denumire:                   SC Domus Homeware Textiles SRL

Sediul social:               Strada Ofrandei, nr 15, sector 5, Bucuresti

Cod fiscal:                   16896714

Telefon:                       0726.236.944

E-mail:                       office@domushome.ro